Nog heter!!!

Aaargh, dankzij een collega uit het verleden (Sunil) ken ik het principe van een Madam Chenetje (?).. dat zijn die zeer kleine pepertjes, maar dan stukken stukken heter, die je denk ik alleen maar bij toko’s en zo kan kopen. Eigenlijk zo heet dat je ze niet moet eten, maar moet fijnhakken, en slechts een bijzonder gering deel moet gebruiken in het eten.

Goed, net was ik dus bij de chinees, en ik bestel iets. Ik wist niet wat het was want het was een ‘chef’s choice’, en de ober vroeg nog of ik bezwaar had tegen heet eten, maar ik dacht dat het wel zou kunnen. Ik krijg op een bepaald moment dus mijn eten, liggen er echt een aantal van die pepertjes in. Die gast zegt nog dat ze foeiheet zijn, en dat je ze niet moet eten. Ik dus die dingen tijdens het eten proberen te herkennen, en naast mijn bord pleuren. Maar er was een grote hoeveelheid ingrediënten, en een sneakie sausje, waardoor niet alles liep als gehoopt, na 6 pepertjes uit mijn bord verwijderd te hebben (met stokjes natuurlijk) is er een door de controle geglipt.

Nog nooit heb ik zo snel mijn bier opgezopen… Nu voel ik nog hitte in mijn mond als ik adem.. :-(

Heet!

Zo, het is echt extreem heet hier zeg. Ik lag net een paar uurtjes op strand, en ben nu dus weer rood :-(. Het was trouwens opvallend dat het gebrek aan Pamela’s bij de lifeguards werd gecompenseerd door het aanwezige strand publiek :-p

Nu sta ik (zitten kan hier niet) dus weer achter een Mac te tikken, en de enige die nog beschikbaar was van de 80 of zo die er hier staan was een Mac met een 23-inch breedbeeld scherm :-p. Is maar 2000 dollars (de Mac zelf is 3000 dollars), dus mochten er volgend jaar gaan ideeën zijn voor een verjaardagscadeau, dan heb je nu een mogelijke hint.

Lake Michigan

Chicago ligt aan een meer, en dat meer is zo extreem groot, dat het net lijkt alsof het een zee is. Vanochtend gemerkt dat ik vanuit mijn hotel door een park kan lopen, en dan onder een soort van snelweg zo op het strand kan komen. Lifeguards all over the place, maar helaas zitten er maar bar weinig Pamela’s tussen :-(

Vanochtend via het strand naar het centrum gelopen voor een vers gemaakte fruitshake met extra vitaminen booster erin :-p. Hierna een beetje rondgekeken bij de shops… Tshirt gezien van $120. Toch maar niet gekocht.

Morgen ben ik nog steeds hier en daarna pook ik weer weg.