De kar..

Net de kar bemachtigd… een Chevrolet Cavalier, en uiteraard een automaat met cd spelertje en airco. Het is geen kleine bak, maar naar Amerikaanse maatstaven wel, het was zo’n beetje de kleinste auto die ze hadden.

Na het checken van schade aan de auto kon ik m direct meenemen. Ik stapte ik en startte de kar, en jawel hoor! Direct op de achtergrond (snoeihard) een rappende neger met vette beat! De vorige bestuurder had de audio instelling zodanig ingesteld dat het leek alsof Herman erin gereden had.

Enige vervelende is wel dat ik nog 3 dagen in NewYork blijf, en ik dus die kar moest opbergen a 30$ per dag :-(

Ohja, vanaf deze post klopt de tijd ook weer :-p. De tijd hierboven is dus de tijd dat ik iets tik in de US, en niet meer de tijd van mijn pctje thuis.

De kamer..

Zo, alweer de tweede volle dag New York. Wederom was ik rond 4 uur alweer wakker, en ja, wat doe je dan… slapen gaat niet echt lekker, want NewYork roept. Roept via politiesirenes, getoeter, herrie vanuit het hotel en noem allemaal maar op. Ik heb net geregeld dat ik hier nog een paar extra dagen kan blijven rondhangen, tot en met de 4th of july.

In het hotel, dat wordt gerund door alleen maar chinezen, zat dus de manager mijn verhaal aan te horen, dat ik langer wilde blijven… Eerst was dat een probleem, omdat ik via een agency had geboekt, dus een lage prijs betaalde voor mijn kamer. Uiteindelijk de deal bereikt dat ik een kleinere kamer zou krijgen voor hetzelfde bedrag, en dat ik geen belasting hoefde te betalen (??? tsja). Goed, ik ga mijn spul verhuizen naar mijn nieuwe kleinere kamer, blijkt die al bewoont… Ik terug naar die manager, pakt ie direct een andere sleutel, nadat ie een of andere conciërge heeft uitgefoeterd. Ik daar weer heen, blijkt het zowaar een grotere kamer te zijn. Groter bed, een twee persoons bankie ipv een persoons, en een tafeltje! Jaja, het kan weer niet op :-p

Vanmiddag even kijken of ik mijn kar cq het verhuurbedrijf nog kan vinden, en of ik de kar daar nog een paar dagen kan later staan, want parkeren in NewYork kan denk ik niet. Daarna een cameratje kopen, en wat digitale shots maken.

Ohja, het is nu gewoon kwart voor 10, en dan zit ik al te internetten… pffff.

Fahrenheit 9/11

Net gekeken… de film, en bij sommige scenes heb ik toch maar even mijn ogen dicht geknepen… echt te goor voor woorden. Maar al met al een zeer coole film. Lekker lachen om Bush, en het wordt nog onderbouwt ook. Ook leuk om stukjes New York te herkennen, en nog leuker om te kunnen stellen dat ik dat nu ook kan (stukjes New York herkennen dus) :-p