Toys ‘R Us

Net een rondje broadway gelopen, en ik ben nog steeds onder de indruk. Eerst soort van verdwaalt in de Toys ‘R Us, daarna een enorme medium milkshake gehaald bij de Mac. Hierna nog wat rondgedoold door de chaos van mensen auto’s taxi’s en bekendheden :-p

Uiteraard ben ik ook langs de Virgin geweest, opzoek naar vette trance, maar het aanbod wat gewoon te overweldigend. Nu even mijn laatste 6 minuten internetten opmaken, en dan ga ik ergens wat te bikken zoeken.

Oh ja, zelfs hier!!! Treurende oranje supporters :-) Waarschijnlijk doordat ze zo eenvoudig te herkennen zijn vallen ze goed op, maar het zijn er plenty.

Ik ben er!!!!

JAAAAHAAAAAA, Ik ben er!!!!

En het is echt EXTREEM gaaf!!! Ik zit in New York, 23ste verdieping van een bijzonder klein echter toch comfortabel hotelletje… Vlak onder Central Park en een stukje naast Times Square.

Maar goed, het hele verhaal, vanaf vanochtend.. eerst ben ik naar Noordwijkerhout gereden om kwart voor zeven geloof ik… hierna hebben mijn vader en moeder mij netjes weggebracht en gezorgd dat ik veilig door de douane kwam. Na de douane ben ik twee keer bruut gefouilleerd, heb ik vragenlijsten moeten beantwoorden, en zijn al mijn tassen doorzocht. Hierbij keek men me over het algemeen raar aan gezien de enorme hoeveelheden voedsel die ik bij me had.

Uiteindelijk toch in het vliegtuig beland, en aldaar een flink lange tijd naar wat mp3’s zitten luisteren. Een half uur te vroeg :-) arriveerde ik in New York. In New York weer ondervraagt en de tassen doorzocht, maar al met al kon ik redelijk vlot doorlopen, en toen was ik binnen :-D

In New York ben ik met de subway naar mijn hotel gereisd. Toen ik uit die subway stapte en naar de oppervlakte liep was ik echt verbaast. Echt overal waar ik keek huge grote gebouwen, overal winkels, overal gele taxi’s… echt cool, en mijn hotel stond er midden in :-p

Oh, het is hier trouwens 2 minuten over 4, dus dan kan je het tijdsverschil uitrekenen. Internetten gaat perfect in het easyinternetcafe waar ik nu zit, want dat is zo’n beetje naast mijn hotel. Nu alleen msn nog zien te draaien.

Mijn telefoon is zoals verwacht helemaal dood, dus dat wordt een nieuwe aanschaffen. Verder moet ik nog een ov kaart regelen voor een paar dagen en een fototoestelletje…

Vertrek

Hoppa, ik ga er zo van tussen… Mijn paspoort is bijna verlopen, dus dat wordt waarschijnlijk gezeik, maar desondanks heb ik goeie hoop om vanmiddag in Amerika te zijn.

Ik hoop niet dat ik jullie al te veel ga missen, maar gelukkig kan je tegenwoordig overal online en de wereld is nu kleiner dan dat ie ooit geweest is.

Tot over 2 maanden :-)