Overzicht 2011

Gelukkig 2012!Ook 2011 is weer een druk jaar geweest. Hoogtepunt was natuurlijk de zwangerschap van Ana en de geboorte van onze zoon Alex op 15 augustus. Net als zijn vader is hij geboren in het jaar van het Konijn. Een prachtige baby waar we heel erg trots op zijn.

Alex is geboren in Alcala de Henares en woog 2.500 gram. In een paar maanden tijd is hij ontzettend gegroeid en als ouders is het een prachtige ervaring om mee te maken. Na zijn geboorte zijn opa Kees en oma Nel langs geweest en na een paar weken zijn we met Alex in Nederland langs geweest om hem aan familie en vrienden voor te stellen.

Met Ana ging het na de geboorte wat minder goed. Ze herstelde vlot van haar keizersnee, maar daarna bleek ze een grote hoeveelheid stenen in haar galblaas te hebben. Erg pijnlijk en dit resulteerde in een aantal weken in het ziekenhuis. Uiteindelijk mocht ze met een streng dieet weer naar huis. Haar gal was flink ontstoken en moest weer tot rust komen, zodat ze in januari of februari geopereerd kan worden, waarbij de galblaas in zijn geheel wordt verwijderd.

Dit jaar hebben we ons eerste kinderboek gepubliceerd. De titel is ‘Thomas en Valentijn‘ en het is een prachtig verhaal over een jonge boer, een boerin en een vreemd onbekend dier. Het is eenvoudig te raden wat het onbekende dier is, als je de kaft van het boek bekijkt. Het kinderboek is ideaal om uit voor te lezen, en is geschreven door Ana en Adrie. Voor als nog is er een Nederlandse en een Engelse versie. Aan de Spaanse versie wordt nog gewerkt. De boekjes hadden nog zo hier en daar een taalfoutje, maar daar wordt aan gewerkt. Wel willen we iedereen bedanken die ons op de foutjes gewezen heeft.

Vooraf aan de geboorte zijn we op vakantie geweest naar het Canarische eiland ‘La Gomera‘. Een erg mooi eiland waar je perfect kunt wandelen.

Ook hebben we een akkefietje achter de rug met de rijkste man ter wereld, de eigenaar van de Ikea. Dit is onze buurman en we hebben hem erop gewezen dat hij zijn eigendom een beetje beter moet beheren.

Verder zijn er nog aardig wat vrienden en familie op bezoek geweest. Voor ons was het een erg geslaagd jaar. Het jaar van het konijn is een zeer vruchtbaar jaar gebleken. Wij wensen iedereen een heel erg goed 2012!

1 reactie op “Overzicht 2011

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *