Galsteen

In het ziekenhuis!Het afgelopen weekend was flink hectisch. Ana had al een tijdje flinke pijn in haar rug en nu blijkt de oorzaak een aantal galstenen te zijn. Na het laatste onderzoek hebben ze Ana direct opgenomen en nu ligt ze aan een infuus van antibiotica. Voeding krijgt ze ook via een infuus.

Ik ben de afgelopen week fulltime huisvader geweest. Met zo’n kleine en mijn vrouw in het ziekenhuis heb ik mijn handen vol. Ana ligt om onduidelijke redenen in een afdeling met besmettelijke ziekten, dus de kleine Alex mag niet langs op bezoek en dat maakt een bezoekje ook voor mij lastig. Al met al een erg vervelende situatie.

Maandag verwachten we dat Ana weer richting huis kan. Zeer waarschijnlijk met een speciaal dieet waarbij alle vetten vermeden moeten worden en een afspraak voor een operatie waarbij de hele galblaas verwijderd zal gaan worden. Morgen dus hopelijk meer over hoe Ana’s behandeling eruit gaat zien.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *