Losse Handjes

Handjes!Mensen met losse handjes zijn irritant, maar als deze handjes ook nog eens gratis worden weggegeven, dan is het hek van de dam. Alhoewel, stiekem vind ik het natuurlijk wel leuk.
In eerste instantie waren de losse handjes een hot item bij de koninginne nach. Nu lijkt het ook een hot item te worden tijdens pinkpop. Ik ben benieuwd.

Broodje Beresjors

Gisteren druk bezig geweest met een verhuizing. Herman woont voortaan in een mooi huisje in Gouda. Alles was goed geregeld voor de verhuizers, maar ik miste toch één klein dingetje. Een lekker broodje beresjors. Goed, een broodje kroket smaakt ook, maar af en toe moet je toch van de gebaande paden afwijken.

Droom: Slide

Slide!Ik kan helaas bijna nooit mijn dromen onthouden, maar vanochtend wist ik toch nog wat ik vannacht gedroomd had. Het was een bijzonder stoere droom.

Ik loop met een hele grote groep mensen door een bos. Ik loop achteraan, en op een bepaald moment is iedereen bezig met het naar beneden glijden over een glad pad met glimmende steentjes. Een beetje zoals in de foto hiernaast, maar dan waren er overal bomen rond het gladde pad. Ook was het pad/de glijbaan door mensen gemaakt met van die glimmende steentjes.

Ik denk, dit kan ik ook, en spring op de steentjes en maak snelheid. Na enige tijd ben ik vooraan de glijdende groep en zie ik twee figuren in opvallende pakjes. Ik manoeuvreer erlangs en maak snelheid. Ik ga enorm snel, en heb geen last van het schuren over de grond.

Na weer een tijdje zie ik het einde. Ik rem door mijn armen op de grond te drukken, en het werkt. Weer geen last van de hitte door mijn jas denk ik. Is stop precies op de juiste plek, een weg die onderaan het pad loopt. Dan arriveren de twee mannen in opvallende oranje pakken. Ze zijn onder de indruk van mijn kunnen. Terwijl we praten zie ik op de achtergrond een kleine roze olifant met zijn slurf een meisje het bos in slaan. Daarna probeert de olifant haar te trappen. Ik onderbreek mijn gesprek en zeg dat ik ga helpen, met een klein takje wil ik de olifant een lesje leren, maar dan zegt Peter (Ja, Peter R… Wat doet hij in mijn droom?) tegen mij dat het de overwinningsroes is. Dan verdwijnt de olifant en wordt ik wakker.

Wit

Voortgetrokken!‘Wit’ was hetgeen wat direct in mij opkwam bij het zien van de fotos van mijn bootavontuur. Ik ben echt extreem wit, terwijl ikzelf toch echt het idee heb dat ik een stuk bruiner ben. Van andere mensen hoorde ik ook al dat het lijkt alsof ik rood-achtig haar hebt, maar dat is helemaal godsonmogelijk. Nou ja, zal wel aan al die foto’s liggen.

Alle leuke dingen zijn gelukkig vastgelegd. De coole boot, het zelf sturen, het aanmeren bij Annies, de voortsleping en het politie incident.

Pret met Ed

Pret met Ed (en Peter)!Vandaag heb ik met mijn ex-collega’s Peter en Ed een fantastisch dagje op het water beleefd. Het was mijn eerste echte wateravontuur en ik vond het echt ontzettend leuk. Lekker in het zonnetje cruisen op het water. De tijd schoot voorbij en het was ontzettend vreemd om plaatsen die ik goed ken eens vanaf het water te zien. Ik ben zelfs nog een stukje voortgesleept terwijl ik in het niet eens zo koude water lag.

Er zijn zo’n 300 fotos gemaakt! Na grondige screening zal ik er een aantal online zetten, maar nog even geduld.

Stappenteller

Stappenteller!Zojuist vond ik in mijn brievenbus een Yakult stappenteller, maar wat was nou ook-al-weer het aantal stappen dat je op een dag moest zetten voor een gezonde levensstijl?

Volgens een belgische site dienen normale Belgen rond de 10.000 stappen te lopen per dag om een beetje gezond te zijn/blijven. Waarschijnlijk geldt dat dus ook voor Nederlanders.

Zolang die stappenteller nog nieuw is (en mij niet irriteert) zal ik haar meedragen en kijken of ik het aantal stappen red.

Frats

Frats!C1000 – Geen fratsen, dat scheelt. Maar wat is dan een C1000 pakket zegel? Dat is toch zeker wel een frats!

Op zich heb ik helemaal geen problemen met een frats af en toe. Een klantenkaart, koopzegels, spaarpunten, flippo’s, andere plastic prullaria, etc. etc. Het zijn allemaal volledig legitieme manieren om meer producten door de strot van de consument te duwen te verkopen. Maar als je dit soort bedenkelijke methoden moet gebruiken om je verkoop op te stuwen, maak dan geen reclame over dat je dat niet doet! Dat is toch beschamend.