Pret met Ed

Pret met Ed (en Peter)!Vandaag heb ik met mijn ex-collega’s Peter en Ed een fantastisch dagje op het water beleefd. Het was mijn eerste echte wateravontuur en ik vond het echt ontzettend leuk. Lekker in het zonnetje cruisen op het water. De tijd schoot voorbij en het was ontzettend vreemd om plaatsen die ik goed ken eens vanaf het water te zien. Ik ben zelfs nog een stukje voortgesleept terwijl ik in het niet eens zo koude water lag.

Er zijn zo’n 300 fotos gemaakt! Na grondige screening zal ik er een aantal online zetten, maar nog even geduld.

5 reacties op “Pret met Ed

  1. Vet, het water op met Ed. Het was natuurlijk ook bijzonder goed weer. Ik ben wel benieuwd naar de foto’s, hoe kun je op zo’n dag 300 foto’s maken?

  2. Die ‘in bed met ed’ verhalen zijn misschien interessanter als je vriendin ze publiceerd :-)

  3. Ok hier zijn die ‘verhalen’ dan .
    Het is inderdaad veel pret ………met Ed, hij is dan echt het haantje ;)
    Maar ik vertel je echt niet alles, je hebt die hark gezien.

  4. Hahahahaa… ja die haan!! Maar… kwam de politie eindelijk op het spoor van de hanen-doder of was er iets veel spanneders aan de hand?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *