Mudkings (again)

Mudkings!Okay, ik vind die posters ook gewoon mooi, vandaar dat er weer eentje hier staat…

Maar natuurlijk niet zonder aanleiding. Morgen treden ze weer op! Dit keer in Leiden, in het oude vertrouwde LVC en dat komt goed uit, want daar heb ik nog een zooi van die plastic muntjes van liggen.

Dat wordt weer lekker genieten van keiharde moddervette groove rock / rock ‘n roll, en dat ‘keiharde moddervette groove rock / rock ‘n roll‘ blijft ook een extreem goeie beschrijving!

Vorige keer in de hut van ome Henne was het wel een vage gewaarwording. Daar was niet echt veel volk, en de hut bleek een bijzonder typische tent. Maar het klonk weer goed, en ook de revolution kwam weer langs :-)

Paniek!

Paniek!
Oh jeee! er staat een zuchtje wind, en volgens de voorspellingen staat dat zuchtje wind er morgen nog steeds… en daarom gaat het blokarten niet door :-(.
Balen!

En zo erg kan een beetje wind toch niet zijn.. volgens mij willen de pro’s gewoon lekker zelf snoeihard over het strand crossen in die vederlichte blokartjes. Lekker met 60kmpu over de branding rossen, af en toe een deel van de zoute zee over je gezicht krijgen, en dan proberen nog wat extra te versnellen.

Zal je altijd zien dat de alternatieve datum er echt totaal geen wind staat, en dat we als een stelletje bejaarden achter hun rollator over het strand sukkelen.

Little Bird!