Quote

“Computer games don’t affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we’d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.”

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Total Loss?

Deukje!Net langs het auto schade bedrijf geweest. En daar deed de eerste expert een grondig onderzoek van mijn auto. Zonder de achterklep te openen uiteraard, want daar hadden zowel hij als ik voldoende ervaring met foute aflopen. Maar wat bleek… er is een reële kans dat mijn autootje een total-loss is! En dat door die paar deukjes.

Afwachten op woensdag wat de expert van mijn verzekeraar zegt, maar ik ben benieuwd. Gelukkig kan ik vandaag en morgen nog lekker rondrijden in mijn potentiële total loss.

Nuon

Nuon!Het gebeurt ook gewoon… onvoorstelbaar! Zoiets verwacht je gewoon niet, en toch gebeurt het in een land als Nederland…

Ik vond vandaag een briefje in de bus van de Nuon.

“Wij zijn vandaag [4-2-05] bij u langs geweest om werkzaamheden ten behoeve van gas”

Mij werd verzocht telefonisch en afspraak te maken, en voor het gemak was er geen telefoonnummer vermeld. Dus zoek ik op internet, op de nuon site naar het nummer. Uiteindelijk gevonden, en na plenty doorverbindingen en nog veel meer truttige muziekjes… uiteindelijk toch een afspraak kunnen maken om de gasmeter te vervangen…

Maar zet dan dan ook op het briefje! Samen met het telefoonnummer van de monteur! Iedereen kan toch verzinnen dat het stukken minder irritant is om een briefje te ontvangen met de melding dat iets wordt vervangen, en het nummer van de persoon die het gaat doen erbij, dan een vage melding over gas en zoek het verder maar uit.