Pinkpop overleeft

Pinkpop was weereens uiterst cool!

De hoogte- en dieptepunten van de eerste dag: Vroeg op, camping A, regen, ondergelopen spullentent, het ‘terras’ onder de partytent staat blank, een natte piramide-tent en water onder me luchtbed. Gelukkig is de schade beperkt en kunnen we snel alle nog droge spullen in de roze pinkpop vuilniszakken stoppen. Within Temptation is weer goed en Marilyn Manson wordt overstemt door de regen.

Iggy!De hoogtepunten van de tweede dag: Droog! het graven van een perfecte geul rond de tent, een ontzettend goede Krezip, een uiterst coole 60 jarige Iggy met een energie die doet vermoeden dat er chemicalien in het spel zijn, een paar naakte lui op het Iggy podium, een grote gok door een hamburger te eten en als afsluiting van de dag de allerbeste act van Pinkpop 2007 namelijk Muse. Voor het slapen gaan nog een paar uurtjes partytent.

De derde dag: Tent afbreken, een tegenvallende Scissor Sisters, een handgeschilderd t-shirtje, de vermoeidheid die toeslaat, een laatste act die we niet uitzitten en weer naar huis. Onderweg naar huis nog een ontzettend leuke verassing; Eerst Cesar op 3FM, met de fantastische uitspraak “… het gebruikelijke kotsen …”. Later op dezelfde zender slaat de verbazing helemaal toe, ook Renata is op de radio! COOL!!! En ook nog een dank richting mijzelf. Heel erg leuk!

Al met al is het tijdens de regen nooit zo leuk, maar naderhand des te leuker. Ik vond het heel leuk om iedereen weer te zien. Cees, Renata, Evelien, Herman, Michele, Ammer en Bar… Allemaal hardstikke bedankt! Ik heb het enorm naar mijn zin gehad.

Pa en ma in Gran Canaria

Allemaal op bezoek in Gran Canaria!Pa en ma zijn gezellig op bezoek geweest. En tegelijkertijd ook de ouders van Ana en de collega’s Miguel, Alexander, Carmen en Atocha. Gelukkig niet allemaal de hele week, maar toch was het af en toe flink druk. Gelukkig is het nu weer wat rustiger. Een aantal familie-playa-foto’s staan in mijn fotoalbum.

En ja, ik weet dat mijn huidje een lichtgevend witte kleur heeft, maar dit ben ik langzaam aan het veranderen.

Foto update:
Kerst in Madrid!Wat oudere foto’s van de warme zonnige kerst van vorig jaar in Madrid staan nu trouwens ook online. Kan je zien waarom mijn ouders zo goed bruin zijn. Die zitten zelfs met kerst in de zon.

80% kans op regen

Ai, morgenmiddag vertrek ik. Een weekje naar Nederland om weer eens Pinkpop mee te maken. Lekker in de tent. Lekker vet vreten en ongezond zuipen. Lekker relaxen. Maar waarom is het weer toch altijd zo slecht! 80% kans op regen is echt niet normaal meer! Zeker met het broeikaseffect mag je toch zo langzamerhand betere temperaturen verwachten.

Pinkpop 2007

Pinkpop 2007!Nog een paar weken tot Pinkpop 2007! Als alles goed is heb ik een ticket naar Nederland en als er geen problemen zijn dan kan het feest beginnen.

Zoals het er nu naar uit ziet vertrek ik op 24 mei en keer ik 31 mei weer terug naar Las Palmas. De reis is niet het meest optimaal. Met overstappen in Madrid erbij ben ik heen rond de 8 uur onderweg en terug maar liefst een dikke 10 uur. Maar goed, ik spaar er wel een tientje mee uit.

Als ik weer in Nederland ben zal ik ook proberen alle geleende zaken terug aan hun originele eigenaren te retourneren.

Shadow of the Wind

Shadow of the Wind!The Shadow of the Wind van Carlos Ruiz Zafón is het eerste boek van een spaanse auteur dat volgens mij een echte bestseller is. Ik kreeg het boek afgelopen week van een vriend die dacht dat ik het wel wat zou vinden. Ik was onzeker. Ik heb het boek inmiddels uit. 6 dagen had ik nodig. Het is een ontzettend goed boek, dus ik zou zeggen; Lees! Ik heb de engelse versie gelezen maar waarschijnlijk is er ook een Nederlandse versie.

Twee weken samen

Together!Ai, het is al weer twee weken dat ik samenwoon. Twee rare weken, maar het begint nu al een beetje te wennen. Het is voor ons allebei vreemd hier in Las Palmas. Een nieuw eiland, een nieuw huis, nieuwe mensen, geen bekenden in de buurt. Allemaal raar en omdat we voor het eerst echt samenwonen moeten grenzen worden ontdekt en worden afgetast. Af en toe levert dat problemen op, maar deze worden altijd wel weer opgelost. Ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen.