Onvoorstelbaar!

Fired!Vandaag kreeg ik een vervelend bericht over mijn werk in Spanje. Ik had al een contract dat vorig jaar inging, maar helaas. Na weken en weken vertraging is het project nu helemaal geannuleerd. En ik? Tsja. Er zit weer zonder baan, zonder zelfs maar begonnen te zijn.

Eerst maar even bijkomen met een reisje naar Nederland, en daarna weer op volle kracht opzoek.

Nieuw jaar, nieuwe kamer, nieuwe baan

Het nieuwe jaar is weer gestart en ik mijn intrek genomen in een nieuwe kamer in hartje Madrid. Ik woon de komende 6 maanden in Luna, samen met twee spaanse acteurs. Een van deze acteurs werkt zelfs in een spaanse soap.

Mijn werk is nog steeds niet van start gegaan. Pfff, echt een vaag gebeuren allemaal. Eerst waren er de vakanties, daarna de contracten in engels die vertaald moesten worden, daarna de contracten in spaans die vertaald moesten worden en nu schijnt alles bijna rond te zijn, maar hoor ik desondanks niks. Nog even geduld dan maar.

In ieder geval felicitaties aan ammer en bar voor hun 3 jarige huwelijk! Van harte gefeliciteerd!

Drie koningen

Drie koningen!In Nederland hebben we de Sinterklaas en de Kerstman. Van de Sint hebben ze echter hier in Madrid nog nooit gehoord. In Spanje hebben ze de Kerstman en drie koningen, en deze drie koningen arriveren vandaag!

Vandaag is dus de drie koningen optocht door Madrid en door iedere stad in Spanje geloof ik, en wordt er gestrooid met snoepgoed en krijgen alle kinderen kadotjes. Ik ben benieuwd of ik ook nog wat krijg.