15 eilanden?

Op de Telegraaf site heb ik een vakantie bericht gevonden over de Canarische eilanden.

Op de Canarische eilanden geniet je volop van zon, zee en strand tijdens ieder seizoen. Ook zijn enkele van deze eilanden, er zijn er maar liefst vijftien verschillende, zeer geschikt voor een actieve vakantie met kids!

Canarische Eilanden!Echter, het vreemde van dit bericht is dat er gesproken wordt over maar liefst 15 eilanden. Als je hier in Las Palmas iemand vraagt hoeveel eilanden er zijn, zal deze persoon ze direct alle zeven bij naam noemen. Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Palma, Lanzarote, El Hierro en La Gomera.

Wat is er nu gebeurt met die overige 8 vakantie eilanden die volgens de telegraaf bestaan. Misschien bedoelen ze rotsen of piepkleine eilandjes die af en toe bij een normaal eiland in de buurt liggen, maar deze kan je niet echt een vakantie-eiland noemen, want vaak kan je er niet eens overnachten of is het verboden toegang. Voorlopig heb ik nog 5 eilanden te gaan.

4 reacties op “15 eilanden?

  1. Het valt me wel op dat je het bericht leest genaamd ‘Canariase Eilanden met kids’, of je wordt getriggerd door Canarische Eilanden of door de kids…..ik vraag het me af…

    in ieder geval betekent dit dus dat Lucas het daar dan ook naar zijn zin zal hebben….de vakantiefolders van alle canarische eilanden hebben we al binnen, een boekwerk of 10,…..

  2. In dit geval was de trigger dus echt de canarische eilanden en zeker niet de kids :p

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *