Chicken Wings

Chicken Wings!De grote chicken wing test!!!!
MacDonalds: 4 chicken wings, 2 euro. De algemene indruk was goed. De wings waren goed heet en niet echt extreem vet. De verkoper van de wings was een rasechte Amsterdammer die blijkbaar veel plezier had in zijn werk en dat ook liet blijken.

BurgerKing: 4 chicken wings, 1.75 euro. De wings waren goed heet maar wel wat vettig. Twee van de wings hadden dubbel bot! Dat was jammer want dat is toch lastiger kluiven als je de wings al lopend opeet. Ander nadeel wat niet echt een directe relatie had met de consumptie, maar toch de algehele smaaksensatie negatief beïnvloedde was een vette muis die over de vloer van de keuken van de burgerking sprintte..

Nog te testen: Kentuky Fried Chicken & Febo (misschien)

2 reacties op “Chicken Wings

  1. Berg, als je chicken wings gaat testen mag Mixor Chicken uit Den Haag toch echt niet ontbreken. Enkele jaren geleden was dit toch op zijn minst de beste cicken-wing-toko van achter de duinen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *