Weekend

Colombia!
Mijn weekend bestond eigenlijk alleen uit een extreem geweldige vrijdag… Zelden zoveel meegemaakt in zo’n korte tijd! Een bezoek aan colombia zonder ver te reizen! VETTE (!!!) Muziek!! Alles! En ook nog een wegwerp cameraatje volgeschoten. Ik ben echt extreem benieuwd naar die fotos…

De rest van het weekend voornamelijk geslapen :-p, per ongeluk (!) Eef’s neus bruut verwond, Eef en Denise mentaal gehealt, de afwas gedaan, finding nemo gekeken, aangetoond dat fahrenheit 9/11 nagenoeg geen apen bevat, weer een fles wijn gewonnen, maar er ook weer 1 verloren en….

· Barabba – El Ritmo Rapido !!!

1 reactie op “Weekend

  1. Endorfien heeft nu dus haar eigen neus-trofee!
    Verder was de avond bijzonder bruut en ben ik ook benieuwd naar de foto’s!!!
    ow ja…. waar is de link naar: Radiohead -> karma police???

    Erwin

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *