Foeter!

Gister bij de demonstratie op de dam geweest. Was erg druk en de toespraken onverstaanbaar. Na de demo werd het op de dam nog veel gezelliger… Leuk herrie lopen maken met blikjes, blikken, gitaren, diverse drum dingen en allerhande vage fluitjes. Op een gegeven moment klonk het nog extreem ritmisch en goed ook :-D

Vandaag weer richting huis gegaan… Kom ik er op Leiden Centraal achter, terwijl ik naar mijn fiets loop, dat al mijn sleutels nog in A’dam liggen!!! Argh! Ik was niet blij. Gelukkig kon ik mijn broertje charteren om mijn reserve sleutels te brengen, en mij te voorzien van een lift naar mijn huis.

1 reactie op “Foeter!

  1. Laat me raden: jij hebt KNOERTHARD op een geel scheidsrechtersfluitje geblazen?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *