El Gran Héroe Americano

El Gran Héroe Americano!Wie zou het ooit gedacht hebben… een mager mannetje, blond krulhaar, blauwe ogen en een soort van superheld! Ik had er tot vrij recent nooit gehoord, maar nu blijkt er toch een superheld (misschien meer een anti-held) te zijn waar ik op lijkt :-). Of misschien is het juist andersom, en lijkt die superheld op mij. Nou ja, perfect voor de volgende halloween.

Het verhaal van de greatest american hero

A high school math teacher is given a special suit by mysterious aliens that will allow him to perform amazing feats (flying, super-strength, X-ray vision, shrinking, invisibility, just about every super power). The problem is that he quickly loses the instruction book, so he has to learn how to use the suit, which, quite frankly, he’s not very good at.

He’s soon joined by an FBI agent, who teams up with the ‘super hero’, basically using him to fight crime, etc.

Zoek de overeenkomsten…
El Gran Héroe Americano!El Gran Héroe Americano!El Gran Héroe Americano!El Gran Héroe Americano!

7 heuvelen statistieken

22e Zevenheuvelenloop 20 November 2005, 15 kilometer
Adrie Berg, startnummer 11267

Gestart om 13:22:32 uur
5 km gepasseerd om 13:46:43 uur = 24:12 minuten netto
10 km gepasseerd om 14:10:48 uur = 48:17 minuten netto
Finish gepasseerd om 14:33:55 uur = 1:11:24 minuten netto

Ten opzichte van de vorige keer bijna 4 minuten sneller!!! :-D

Update:
Nr Overall: 5873
Nr in Categorie: 2681

5873e… pfffff, dat valt ff flink tegen. Goed, het totaal aantal deelnemers was 21280, dus is zit nog bij het snelste deel, maar toch..
7h deel1! 7h deel2! 7h deel3!

Zwartboek

Zwartboek!Den Haag is in staat van beleg. Hakenkruizen, bunkers, tanks, geschut en ander oorlogsspul staat op het plein. De McDonald’s is niet neer als zodanig herkenbaar en sommige panden hebben opeens stukjes gebouw extra. En dat allemaal voor een film.

Zwartboek, de nieuwe film van Paul Verhoeven heeft al redelijk wat stof doen opwaaien door het laten ontploffen van een boerderij en nu komt daar ook nog een oorlogs-omkleding van het plein in Den Haag bij… het maakt mij in ieder geval nieuwsgierig naar het resultaat.

7 heuvelenloop

Nog anderhalf weekje en dan is het weer zover, een verse 7heuvelenloop in Nijmegen. Ik weet alleen niet of ik mijn prestatie van vorig jaar zal kunnen verbeteren, maar ik ga toch een poging wagen.

De voorbereiding was dit jaar wel okay.. Eén of twee keer per week een rondje van 4 a 5 kilometer. Verder fiets en loop ik sinds mijn werk in Den Haag iedere dag toch zeker een half uurtje. Het enige wat me nog parten kan gaan spelen is het verjaardagsfeest de avond ervoor, maar daar heeft men caffeine pillen voor uitgevonden.

Voor de geïnteresseerde; mijn nummer is 11267

De lichtstad brandt

Molotov cocktail! Parijs, de stad van het licht is aan het branden. Gisteravond 900 auto’s in de fik en tweehonderd mensen opgepakt. Maar waarom? Is het omdat er een paar mensen tijdens hun vlucht van de politie zijn gestorven? Is het omdat men het nodig vond een kerk met traangas te ontruimen? Of is het doordat de overheid dit incident aanpakt alsof het gekke koeien of griepkippen betreft in plaats van mensen?

Nu zijn het wat arme buitenwijken van parijs. Mensen die weinig tot niets hebben, en die zien dat andere het veel beter hebben. Als je dan geen kansen worden geboden leidt dat tot ongenoegen en onrust. Het resultaat is een gespannen situatie die nu in parijs tot uitbarsting is gekomen.

Maar doen we op grotere schaal niet hetzelfde? Europa is gruwelijk rijk, en onze buren.. grote delen van afrika, azie, het oostblok en rusland hebben het allemaal niet zo breed. Deze landen beschikken echter over veel meer dan molotov-cocktails. Zolang het drijven van handel nog een meerwaarde oplevert zal het wel goed gaan, maar misschien moeten we toch voorzichtig gaan denken aan de toekomst. Delen/uitgeven van onze rijkdom is de beste manier. Use it of lose it.

600 grams

Cannabis!600 grams is the result of my parents cultivation activities. After picking and drying the product is finally ready for consumption. Now only I need to find a market :-). Anyone interested in spending a very long time stoned / high / out of this world?

(the process…)