Prijzenregen

2 euries!Gisteren heb ik 32 (30 + 2) krasloten gehad. Vandaag zijn ze allemaal opengekrast, en ik ben weer een illusie armer (of ben ik de illusie nou juist rijker?). Mijn hoop, vertrouwen en geloof in de macht van het kraslot is in ieder geval helemaal weg. De put is droog, en de graanschuur leeg. Ik denk dat ik voorgoed ben afgekicked. De totale prijzenpot bestond namelijk uit 2 euro. Twee miezerige euro’s! Twee verwaarloosbare euro’s!

Slechts 1 van de 32 loten had een prijs eraan gekoppeld en er waren er twee waarvoor ik nu een gratis vervanging kan halen. Maar ja, blijkbaar spaart mijn geluk zich op. Misschien voor een ander groot event.. je weet maar nooit.

Vaak raak voor een knaak

Pfff, zojuist is mijn 30-jarige verjaardagsfeest, na 20 mini-baco’s, tegen zijn einde gelopen en niets te vroeg als ik de alarmbellen in mijn hoofd mag geloven. En mijn voorgevoel bleek te berusten op de waarheid. Ik heb een enorme hoeveelheden drank gerelateerde producten gekregen. Bier, drank-damspellen, wijn en een drank-gerelateerde pet. Hiernaast kreeg ik ook veel voedsel gerelateerd spul, en een enorme hoeveelheid krasloten.

Erg prettig als je vrienden je zo goed kennen :-p. Ik ben overal heel blij mee en hierbij nogmaals bedankt!