Juni ’24

Het hoogtepunt van deze maand ligt aan het einde, maar we begonnen de maand ook goed met wat creativiteit. We hebben voor ieder kind een prachtige koko-orchidee gemaakt. Superleuk.

De kinderen zijn met de zomervakantie begonnen. Eerst twee weken in de buurt, waarvan een weekje kano les. Het weer zat een beetje tegen. Het was zowaar een paar dagen regenachtig, en het was voor ons zelfs een beetje koud.

Ed Sheeran concert in Tenerife 2024!Het was ook de maand van de verjaardagen. Eerst Ana, daarna ik. Deze keer is mijn verjaardag extra speciaal. Mijn laatste jaar als veertiger, 49 jaar al weer, maar gelukkig heb ik nog eventjes tot de 50, we hebben voor de gelegenheid een weekendje in Tenerife! Op naar het concert van Ed Sheeran! Leuk, leuk, leuk. Het plan is om op mijn verjaardag naar Tenerife te vliegen. Na aankomst richting de hoofdstad. Hier kunnen we dan onze koffers achter laten, en wat eten in de buurt. Het concert is ook op loopafstand, dus dat wordt genieten. Na het concert wandelen we weer terug naar ons hotel. Misschien nog ergens wat drinken en napraten. Na een overnachting in het hotel vliegen we de volgende ochtend al weer vroeg terug naar Gran Canaria.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *