Hipercongelador

Af en toe gaan we hier in Las Palmas naar de ingevroren voedsel groothandel. Het is handig om altijd wat te eten in de vriezer te hebben, en bij de hipercongelador kopen we goedkoop hele pakketten vis en dergelijke in. Enig nadeel is dat de pakketten redelijk groot zijn.

Gisteren hadden we gepland om weer eens inkopen te gaan doen. Lekker makkelijk diepgevroren pulpo (inktvis), kippenpootjes, zalmpjes, etc. inkopen. Helaas was Ana niet thuis dus besloot ik maar alleen te gaan. Ik wist immers ongeveer wat onze wensen waren. Na een uurtje kwam ik weer thuis met vier plastic tassen met diepgevroren spul. Ana was inmiddels ook thuis en keek vol verbazing maar mijn tassen met voedsel.

Wat blijkt, ze was ook met een vriendin naar dezelfde winkel geweest. Bijna op dezelfde tijd ook. Toevallig hebben we elkaar niet getroffen, maar we hebben nu wel een vriezer die je niet meer zonder gevaar kan openen. Ook eten we de komende dagen verplicht inktvis, want deze paste niet meer in de vriezen, en de rest van het jaar kunnen we van onze vriezer leven.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *