Weg verwarming

Verwarmingsbuis Ibiza!Het blijft een vreemde gewaarwording. Onze auto is om de paar maanden stuk. Ik breng de auto dan steeds naar dezelfde monteur, want ik denk dan dat als vaste klant ik minder afgezet zal worden. Als buitenlander zijnde is de kans op een torenhoge rekening natuurlijk nog veel groter.

Soms heb ik weinig voordeel van mijn vaste monteur, die af en toe nogal creatief zijn gewerkte uren berekent, maar sinds ik zijn schoevendraaier heb teruggebracht merk ik toch een verschil. Het meest recente probleem was een warme vloeistof die op de voeten van de bijrijder druppelde. Een vloeistof met een bijzonder vervelende geur.

We hadden al snel door dat er iets niet goed was met een natte auto en we zijn snel gestopt. Na een korte revisie kwam ik er achter dat het de koelvloeistof was. Snel het reservoir bijgevuld met bijna drie liter water en de tocht naar huis vervolgt.

Volgens de monteur was het de verwarming. De goedkoopste oplossing was om de hele verwarming uit te schakelen. Schade: 30 euro. Een mooie prijs.

Onze auto wordt wel steeds triester. Het alarm is er al uit gesloopt, de verwarming werkt nu niet meer, de lak laag heb ik per ongeluk verwoest met een flinke schuurspons beurt en zo hier en daar is de auto aan het roesten geslagen… Hoe lang houd ze het nog vol?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *