Wraak is zoet

Schroevendraaier onder de motorkap!Net gebeld door dezelfde monteur die mij gisteren twee uur heeft laten betalen voor één uur werk. Wat blijkt, hij mist gereedschap en heeft het vermoeden dat dit gereedschap zich onder mijn motorkap bevind. Mooi is dat.

De monteur wist het zelfs zo bont te maken door te stellen dat ik maar even mijn werk moest laten wachten, naar huis moest gaan om het gereedschap te pakken, en deze bij hem langs te brengen. Het moet niet gekker worden.

Nu moet ik vanmiddag op zoek gaan naar zijn gereedschap en deze terug brengen.

  • Telefonisch consult: Gratis
  • Zoeken: Half uurtje (15 euro)
  • Terug brengen: Half uurtje, plus brandstof kosten en afschrijving auto
  • Afgerond: 40 euro

Mijn plan is dat hij maar lekker zijn gereedschap komt ophalen, of dat hij maar wacht tot ik weer eens in de buurt ben.

Resultaat: Ik ben toch te makkelijk. Uiteindelijk moesten we toch in de buurt zijn, en heb ik de schroevendraaier maar netjes afgeleverd. Wel een korting bedongen op het volgende klusje.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *