Iets cultureels!

Jaja, ik heb het gedaan, gister een museum meegepakt en wel het Metropolitan Museum of Art, vlak naast Central Park.. Uiteraard ben ik via Central Park erheen gelopen. Tijdens mijn eerste stapjes door Central Park zal ik zowaar een eekhoorn! Ik denk, dat zie je niet vaak, en deze liep echt op 1 meter afstand van mij een beetje om me heen te lopen, waarschijnlijk op zoek naar iets te vreten.

Ik maak dus twee fototjes van die eekhoorn en loop door richting museum. Blijkt het in het hele park te krioelen van die eekhoorns, echt honderden! In het park nog even naar een amateur baseball wedstrijdje gekeken, en daarna het museum. En zowaar, het was nog leuk ook. Coole Afrikaanse maskers, coole ridder harnassen, en extreem veel beeldjes en schilderijen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *