De kar..

Net de kar bemachtigd… een Chevrolet Cavalier, en uiteraard een automaat met cd spelertje en airco. Het is geen kleine bak, maar naar Amerikaanse maatstaven wel, het was zo’n beetje de kleinste auto die ze hadden.

Na het checken van schade aan de auto kon ik m direct meenemen. Ik stapte ik en startte de kar, en jawel hoor! Direct op de achtergrond (snoeihard) een rappende neger met vette beat! De vorige bestuurder had de audio instelling zodanig ingesteld dat het leek alsof Herman erin gereden had.

Enige vervelende is wel dat ik nog 3 dagen in NewYork blijf, en ik dus die kar moest opbergen a 30$ per dag :-(

Ohja, vanaf deze post klopt de tijd ook weer :-p. De tijd hierboven is dus de tijd dat ik iets tik in de US, en niet meer de tijd van mijn pctje thuis.

1 reactie op “De kar..

 1. Yo yo yo A3,

  Wat lees ik nu, eindelijk in een auto met een automaat….. tandjes, je begint op mij te lijken, tsja wat kan ik je aanraden???? KICKDOWN……. PUT DA PEDAL TO DA METAL!!!! en uiteraard heb je nu een hand of 2 over om van alles te doen tijdens het rijden (althans als je met je knieĆ«n aan het sturen/cruisen bent) Tsja de muziek, het zegt genoeg, geniet er maar van maar vervang die neger wel snel door brute bas uit de speakers ;-)

  Maar je zit nu in new york dus ik verkeer in de veronderstelling dat je bij de new york pizza hebt gegeten….Ja ja voorspelbare opmerking

  Nou ja enjoy het autorijden enzo en vergeet vooral niet om NIET met je linkervoet te remmen, dan sta je echt in no time still en dat is niet echt positief voor je gemoedsrust!

  Ohhh ja, Ammer wil geloof ik geen boekenbonnen maar kaartjes voor sensation black of white -> helaas jij zit dan in da USA en ik in Bali dus voorlopig krijgt ie een boekenbon of 2 van ons en mag ie de recensies van sensation lezen….. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Je leest eerdaags wel hiero hoe het kado bij ammer gevallen is!

  Groeten Herman

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *