De kamer..

Zo, alweer de tweede volle dag New York. Wederom was ik rond 4 uur alweer wakker, en ja, wat doe je dan… slapen gaat niet echt lekker, want NewYork roept. Roept via politiesirenes, getoeter, herrie vanuit het hotel en noem allemaal maar op. Ik heb net geregeld dat ik hier nog een paar extra dagen kan blijven rondhangen, tot en met de 4th of july.

In het hotel, dat wordt gerund door alleen maar chinezen, zat dus de manager mijn verhaal aan te horen, dat ik langer wilde blijven… Eerst was dat een probleem, omdat ik via een agency had geboekt, dus een lage prijs betaalde voor mijn kamer. Uiteindelijk de deal bereikt dat ik een kleinere kamer zou krijgen voor hetzelfde bedrag, en dat ik geen belasting hoefde te betalen (??? tsja). Goed, ik ga mijn spul verhuizen naar mijn nieuwe kleinere kamer, blijkt die al bewoont… Ik terug naar die manager, pakt ie direct een andere sleutel, nadat ie een of andere conciĆ«rge heeft uitgefoeterd. Ik daar weer heen, blijkt het zowaar een grotere kamer te zijn. Groter bed, een twee persoons bankie ipv een persoons, en een tafeltje! Jaja, het kan weer niet op :-p

Vanmiddag even kijken of ik mijn kar cq het verhuurbedrijf nog kan vinden, en of ik de kar daar nog een paar dagen kan later staan, want parkeren in NewYork kan denk ik niet. Daarna een cameratje kopen, en wat digitale shots maken.

Ohja, het is nu gewoon kwart voor 10, en dan zit ik al te internetten… pffff.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *