Cops

In NewYork is er geen tekort aan agenten. Op iedere hoek van de straat staat er eentje. Voor ieder groot of belangrijk gebouw staat een persoon met een security outfit. Als je je auto wil parkeren wordt je kofferbak doorzocht, en wordt in sommige gevallen met een spiegel constructie onder je auto gekeken. In de metro zwermt het ook van de agenten en metro lui en als je een museum in wil wordt je tas gechecked, en staat er in iedere zaal een security gast.

Op zich lekker veilig, maar het geeft toch ook wel een raar gevoel. Op weg naar mijn auto gister liep ik zelfs door een straat waar opeens met een klein bordje werd aangegeven dat daar een atoomschuilkelder was… Dan sta je toch even raar te kijken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *