Hek

Flink hek!De bamboe oplossing was redelijk succesvol in het terugbrengen van rust in ons huishouden, maar het blijft een lapmiddel.

Vooraf aan deze oplossing hadden een flink aantal zaken plaatsgevonden. Discussies met de dakloze, politie die niets deed, contacten met verhuurders, een brief aan de Ikea, onderzoek naar Ingvar, noem maar op. Geen enkele actie bleek echter voldoende om de kwestie fundamenteel aan te pakken.

Geen toegang!Maar blijkbaar heeft toch een van onze acties gewerkt en hoe! Deze ochtend merkte ik plots dat de oplossing der oplossingen was toegepast. Een enorm hekwerk stond pontificaal voor de ingang van het huis. Een dikke 2 meter hoog met indrukwekkend dikke stalen spijlen. Nu kan niemand er meer in (of uit). De bal is blijkbaar aan het rollen geslagen en iemand heeft zijn verantwoordelijkheid genomen.

Wederom opgelost dus.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *