Bamboe

De bamboe oplossing!Soms is een oplossing voor een probleem zo voor de hand liggend en zo verbijsterend simpel dat het je doet twijfelen of iets echt is of een of andere rare droom. Zo ook ons avontuur met het huis van de rijkste man ter wereld, na contacten met onze verhuurder, de lokale politie en zelfs een brief naar Ingvar himself hadden we besloten om zelf een creatieve oplossing te verzinnen.

Het was erg simpel. We hebben een bamboe mat gekocht en deze tegen een open muur getimmerd, waardoor deze muur niet meer open was, en het zicht van de zwerver in onze huiskamer belemmerde, en tegelijkertijd ons uitzicht over zijn slaapkamer teniet deed. Een paar planten er tegenaan gezet, en dat was het.

Het gevolg: een dag later was de zwerver weg. Zijn oude stek netjes schoongemaakt, en geen overlast meer. Er is nog wel een collega van hem die het zwembad bewoond, maar die zien we niet en hier hebben we geen last van. Opgelost dus.

1 reactie op “Bamboe

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *