De blauwe vogel, opgelost

Volendam aangepast!Dat is toch snel opgelost door de Blauwe vogel. Ze hadden mijn foto vanaf mijn site direct in hun pagina gekopieerd. Hierdoor verliep alle verkeer van deze foto vanaf mijn website. Zo kon ik zien dat deze maand al 3000 keer de betreffende foto was opgevraagd.

De oplossing is simpel. Kopieer de foto naar je eigen website en doe ermee wat je wil. Ik heb hier dan geen last van en in 99,9% van de gevallen kom ik er nooit achter. Enige risico is het portretrecht wat voor problemen kan zorgen, maar ik heb in dit specifieke geval geen problemen ermee dat ze mijn foto gebruiken. Na het sturen van een mailtje naar de blauwe vogel hadden ze zeer snel de zaak gecorrigeerd.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *