Fotos 30.10.2010

De fotos van de fotograaf zijn eindelijk binnen. Ana was niet helemaal tevreden, maar zo slecht was het allemaal niet. We hebben nu rond de 5000 fotos, en een voorselectie van de fotograaf van rond de 600 fotos. Hieruit kunnen we de beste selecteren, die ik dan eventueel nog wat ga opschonen met mijn gimp of paintshop.

Van vrienden en familie hebben we ook al een hele berg fotos, videos en montages ontvangen. Hiervoor onze dank!

Na het selecteren van het beste materiaal laten we voor de ouders en voor onszelf een paar albums printen. Deze selectie zet ik uiteraard ook online en tot slot sturen we nog wat fotos rond naar de mensen die zo ontzettig aardig geweest zijn hun zoontje beschikbaar te stellen voor het ringdragen. Uiteindelijk zullen we de toekomstige bezoekers aan ons eiland uiteraard lastig vallen met een emotionele tocht langs de hoogtepunten van onze trouwdag.
Uit de kerk!

4 reacties op “Fotos 30.10.2010

 1. Hmmmm……volgens mij heb ik net een vluchtje naar een ander land geboekt…..ik hoorde iets over een overload aan foto’s en videomateriaal waardoor er een negatief reisadvies afgegeven is richting Gran Canaria :-)

 2. I haven’t had a computer for a long time. Finally I have one again. I went to find datepad and found out it isn’t 64 bit … oh well. But, what a shock.
  Last time I was on line, I checked your blog and you were on your way to visit Zuzana in Prague. Now you are married to someone else.

  What happened?

  Randy

 3. Hi Randy, basically in 6 years my life changed quite a bit. Who knows what will happen in the next 6 years…

 4. Hi Ajebe.

  You both look very happy. I’m glad you found each other. I don’t read Dutch very well, but in the last few blogs you do seem content. I went through the pictures, I remember some of them, and see you’ve been with Ana some time now: well done. I guess the world does move on. I remember downloading digital diary when I got my brand new Pentium One, all those years ago.

  Does she read Dutch yet?

  Thanks for being so consistent with your posts. When I learn to read Dutch properly this will be a great story. Do you guys still go to PinkPop?

  Good luck and God bless,

  Randy

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *