De blauwe vogel

De Blauwe vogel!Eindelijk breek ik door… maar hoe. Bij een Belgisch reisbureau hebben ze een nieuwe reis in de aanbieding. Van BelgiĆ« naar Nederland en met de boot een cruise schip weer terug.

Erg leuk natuurlijk, maar wat blijkt, voor deze reis hebben ze her en der foto’s verzameld en op een van die foto’s sta ik! In Volendam! In Volendamse klederdracht! Met Kaas, Tulpen en een accordeon! Met een paar Tsjechen! Zo krijgt een typisch Nederlands bezoekje toch nog een internationaal tintje.

De Blauwe vogel - Het beste van Holland!Links het plaatje (klik voor de volledige versie) van de pagina van het Belgische reisbureau. Uiteraard is er ook de online versie. Mijn foto (het origineel: Kaas, tulpen en een accordeon) vind je helemaal onderaan de pagina.

1 reactie op “De blauwe vogel

  1. wowwww…..adrie het fotomodel. Ik zou ze aanklagen voor portretrecht…..hoe vindt je zoiets man….

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *