Bergparty

Vandaag was de Bergparty. Het jaarlijks terugkerende event waarbij de gehele familie berg zich verzamelt in een zaaltje en weer even bij praat. Dit jaar was er voor het eerst zelfs een 24 pagina dik boekwerkje met allemaal verhalen van familieleden, en dan sta je toch even te kijken…

Verhalen over internationale ontwikkeling, eerste vakantiebaantjes, nieuwe speedboten, hart chirurgie op 2 maanden oude dochtertjes, witte steuren, een uit de kerk gezette oom en zelfs nog over de olympische spelen. Ter plekke werden ook nog eens nieuwe verhalen vertelt over sport agressie (karate kicks tijdens hardlopen), het verschil tussen de bruine- en de grizzly beer, dat laser apparaatjes op je gun in Nederland mogen, maar geluidsdempers niet en dat dat in Duitsland precies andersom is, etc. etc.

Het was leuk, tot volgend jaar maar weer!

2 reacties op “Bergparty

  1. Heb je de party verder wel overleefd? Er staat al haast een jaar niks nieuws hier! :)
    Ik moet wat te lezen hebben op mijn werk man!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *