Anne Frank

Gister met Zuzana :-) naar het Anne Frank huis geweest en dat was toch echt bijzonder saai. Gelukkig hadden we daarna plenty bier genuttigd ter compensatie. Maar wat was het saai zeg. Ik begrijp ook dat het een flink beladen stukje geschiedenis is, maar het is nu echt helemaal niks. Het leukste vond ik nog de maquette van het huis, in een doorzichtig plastic box, die vlak na de ingang stond.

Maar goed, niet alle musea horen leuk te zijn. En ik ben zelf toch niet altijd gecharmeerd van negativiteit en beladen zaken. Ach, ik ben er eindelijk geweest en dat is toch iets was je toch eigenlijk wel gedaan moet hebben. Dat dagboek ga ik nu zeker nooit meer lezen, want als dat ook maar een beetje lijkt op de sfeer die in dat huis gecreƫerd werd lijkt, dan weet ik al dat ik het niks vind.

1 reactie op “Anne Frank

  1. Ik heb nog een daqboek van Anne Frank liggen. Het is dan wel ongelofelijk wat er allemaal gebeurd is, maar ik ben nu op een punt dat ik echt geen zin meer heb om verder te lezen. Het is gewoon te saai om iemand’s leven dag voor dag te volgen ofzo.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *