Leiden

De laatste paar dagen heb ik Zuzana rondgeleid door Leiden. Best leuk, want ik ben nu met als met die Chicagose op allerlei plekken gekomen waar ik normaal nooit zijn gezicht zou laten zien, en die je als Leidenaar toch eigenlijk eens gezien moet hebben.

Gister de Molen de Valk bezocht, de enige originele oude molen die nog in leiden staat. Verder nog een echt hofje gevonden, de toegangspoorten tot de stad bekeken, fout geparkeerd, appeltaart gegeten, etc.

Voor vandaag staat een bezoek aan de Kuifje tentoonstelling in de agenda, en misschien nog een bezoek aan De Paap of een bezoekje Korsakov :-p. Een kroket sampelen is natuurlijk ook typisch Nederlands, maar das lastig als je geen vlees eet dus denk ik dat ik die Zuzana ga trakteren op een haring.

1 reactie op “Leiden

  1. Klinkt goed zo’n exclusieve rondleiding!
    Zeker ook al een hoop terrasjes gepakt voor typisch nederlandse dranken als jenever e.d.

    Nou enjoy zuza!
    Erwin

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *