Zuurstof (O2)

Gister in een zuurstofbar geweest. Voor $12 kreeg je daar een kwartiertje zuurstof toegediend. Dat was wel een vage gewaarwording. Echt een slangetje onder je neus, en vier kolommen met vloeistof voor je waardoor gearomatiseerde zuurstof werd aangevoerd. Ondertussen werd je dan gemasseerd met allerlei rare apparaten. Een vaag soort spin apparaat dat ze over je hoofd heen haalde, en zeer veel vreemde rug massage zaken.

Die zuurstof toediening had trouwens wel effect… Bij het verlaten van die zaak was ik (=zintuigen) ongeveer 1 minuut iets helderder en scherper dan normaal.

Bij het verlaten van de zuurstof bar nog een neus-inhalator ding gekocht dat volgens de beschrijving lucent dreams zou opwekken. Voor het slapen geprobeerd, en het enige wat ik nog weet is dat ik de volgende dag wakker werd, zonder enig besef van een mogelijke droom…. contactlenzen nog in, en voorzien van meer kleding dan ik normaal zou aanhebben ‘s ochtends.

Conclusie… het slaapeffect werkt, maar die dromen moeten nog komen.

1 reactie op “Zuurstof (O2)

  1. Hahaha, die zuurstofapparaten dat was eens bij kopspijkers en toen gaven ze gewoon toe dat het voor geen ene meter werkte, puur psychisch! Maar wel geinig om een keer gedaan te hebben.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *