Pyreneeën en Zuid Frankrijk

Foto's van Spanje en Frankrijk!Na ons bezoek aan Egypte zijn we naar de Pyreneeën gereden. Van hier zijn we naar Zuid-Frankrijk gereden en na een aantal bezoekjes weer terug naar Spanje. Onze tocht bracht ons langs San Sebastian, Pau, Lourdes (jawel!), Gavarnie en Bayonne.

Heeeeeeerlijk gegeten in Frankrijk. Echt typisch Franse restaurantjes met goed eten en een lekkere fles wijn. Hierna veel natuur gezien. Flinke wandelingen door de wildernis en genieten van de natuur. In Lourdes nog even wat water ingeslagen en hierna nog even de sneeuw opgezocht. Wederom een overdaad een foto’s die je in mijn Spanje/Frankrijk fotoalbum kan bekijken.

2 reacties op “Pyreneeën en Zuid Frankrijk

  1. Nou dat ziet er goed uit zeg! Ben je niet ziek geworden van die paddestoelen? :)

  2. Heb zojuist ‘even’ al jullie foto’s bekeken. GEWELDIG! Schitterende natuur en cultuur. Ook Egypte ziet er gaaf uit, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de foto’s uit de Pyreneëen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *