Ziggo

Ziggo!Gisteren las ik een verhaal over onder andere Ziggo op de blog van Cesar. Grappig om te lezen en ik kan me nog goed herinneren dat ik bij mezelf dacht dat ik gelukkig hier ver weg in Spanje geen last meer heb van die (voorheen-)Casema rompslomp. Ik heb immers al een paar jaar geleden mijn abo opgezegd.

Maar wat blijkt bij het controleren van mijn bankrekening. Ziggo heeft de afgelopen maanden lekker geld van mijn rekening lopen incasseren! Het moet g&tv#rd$mm% niet veel gekker worden.

Ik had nog nooit van deze toko gehoord en blijkbaar pakken ze al twee maanden mijn geld. En waarom? Alleen ziggo weet het denk ik, dus ik heb ze maar eventjes om opheldering gevraagd. Via mail, dat wel, dus ik wat wel weer van het kastje naar de muur gestuurd worden totdat ik via een brief bewijs dat ik helemaal niet meer in NL woon. Foeter!

1 reactie op “Ziggo

  1. Kan helemaal met je meevoelen! Wij hebben – zonder het te weten of ons te hebben aangemeld – een abonnement op ‘Eredivisie live’! Alsof we daar op zitten te wachten met zo’n onbenullige competitie hier in ons landje. We hebben gemaild, gebeld en geschreven, je krijgt gewoon geen enkele reactie!! Maar wel je maandbijdrage verhogen met bijna 10 euro. Wat een zaak zeg, echt goed waardeloos. Ze verplichten je zo om toch vooral naar een andere aanbieder te gaan kijken……
    Wat een wandeltocht hebben jullie gemaakt zeg om op een strandje te komen, je beschrijft de heenreis, maar je zult toch ook wel teruggegaan zijn toch??
    Hartelijke groet van Hans en Corry

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *