Spanair

Afgelopen weekend was het even paniek in het ziekenhuis hier op Gran Canaria. Alles werd in de hoogste staat van paraatheid gebracht, en de noodvoorzieningen werden klaargezet. De reden: een vliegtuig van spanair was onderweg met problemen aan een motor. Het vliegveeld van Las Palmas was in alarmstatus oranje, en ook het dichtbij zijnde ziekenhuis werd in paraatheid gebracht. Gelukkig liep het met een sisser af en wist het vliegtuig zonder problemen te landen.

Vandaag was het echter wel raak.. Een vliegtuig vol Duitse touristen en Spanjaarden van Spanair van Madrid naar Las Palmas stortte net na de start neer. Van de 175 mensen aan boord zijn er voor zover bekend nu al 150 dood. Of het ongeluk een relatie heeft met de problemen van afgelopen weekend zullen we waarschijnlijk nooit weten. Ai.

1 reactie op “Spanair

  1. Echt heel geruststellend. Barbara had het ook gezien vandaag, en ik wilde net aankomende zaterdag een weekje gran canaria boeken om met zijn drietjes naar gran canaria te komen….hmmmm…..nee hoor, Berg, reken er maar op dat we komen…Bar is helemaal om, en aankomende zaterdag gaan we boeken voor in Oktober. Dan kan Lucas eens zien hoe je daar nu zit, en kan Ana en Barbara oppassen terwijl wij naar de kroeg gaan !!!!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *