Petrified Forest

Niet gister maar vandaag dus bij het petrified forest geweest. Mijn eerste indruk was dat zo’n petrified stukje boom er wel cool uitziet, maar wat een ripoff is het verder. Echt, van een forest is totaal gaan sprake. Geen enkele petrified boom staat rechtop. Alles ligt op de grond, en ook nog eens in stukjes. Het grootste stuk petrified hout is denk ik een meter lang of zo.

Na de forest nog een meteor krater bekeken, en dat was ook niet echt bijzonder indrukwekkend.

Hierna door richting Grand Canyon, en jawel overnacht in een indianen reservaat :-p Ohja, tegenover het motel zat een authentiek indianen winkeltje… ik kijken, is een kleedje van niet eens een vierkante meter $800 !!!!! Dat geloof je toch niet, daar kan je drie maanden lang zonder onderbreking een vredespijp van roken. Ik koop dan wel een cheapo imitatietje a cheapo.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *