Indiaan

Net terug van een hike door het land der Arches. Ik was begonnen om half 11, en om een uur of 2 was ik weer bij de gloeiend hete auto. En nu weet ik waarom indianen rood zijn. Het was echt ontzettend heet, en ik heb nu het idee dat als een indiaan me ziet dat ie me meteen een indianen naam zal geven als rooie bleekhuid of zo :-p.

Het park was trouwens redelijk druk, en de meest voorkomende nationaliteit was gewoon Nederlands. Echt overal! Van de meeste Nederlanders weer een hoop tips gehad over waar ik zeker heen moet gaan. De amerikanen die ik tegenkom gaan bijna allemaal helemaal wild als ze mijn yankees petje zien. Echt de verhalen over dat spelletje en dat team die ik moet aanhoren zijn onvoorstelbaar, zeker aangezien ik nog nooit een wedstrijd gezien heb.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *