Royalty’s

Thomas en Valentijn - Royalties!Het is weer het einde van het jaar, dus de opbrengsten van ons boek zijn weer over gemaakt. Ik denk dat ik 99.5 procent van de opbrengsten aan het goede doel geef. Een ONCE stand vlak bij ons huis in Las Palmas. Ik zal zelfs de royalties verdubbelen en een donatie aan onze zoon geven voor zijn universiteits potje. De pure winst bedraagt namelijk welgeteld EUR 5.02. Precies genoeg voor een kraslot.

Ik kreeg de notificatie over de royalty’s van ‘Thomas en Valentijn‘ vandaag opeens toegestuurd. Ik was enigszins verbaast, want ik had niet verwacht dat er ├╝berhaupt nog boeken verkocht werden, maar het lijkt alsof de verkoop in de lift zit! Blijkbaar weer Amazon met enige regelmaat nog exemplaren te verkopen. Afgelopen maand zijn er zelf nog 3 exemplaren verkocht! Het afgelopen jaar zijn bijna 10 exemplaren de deur uit gegaan.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *