Spam

Spam zuigt, vandaar dit dynamische tekstje! Klik en ervaar de wraak tegen de spam boerenSpam!Wraak op de spam. 99,99% van alle commentaar op dit blog is spam. Allemaal spam! Al deze reacties worden netjes automatisch weggefilterd, maar het blijft een ondoorbroken stroom van informatie. Bijna 300 nutteloze reacties per dag, waarin digitale valuta, vagina-verdiepers, echte dons jassen, adidas’, anti verouderings producten en noem maar op geadverteerd worden. Vaak zijn de spam berichten lachwekkend slecht opgesteld.

Ik ben ook niet onschuldig aan deze praktijken, maar ik heb het licht gezien en de duisternis de rug toegekeerd.

Uiteraard verloopt het spammen allemaal automatisch. Als ergens wat wordt gepubliceerd volgen er direct een flink aantal spam robots die er wat tekst bij willen plaatsen. Hierbij plaatsen ze steeds een iets andere tekst om niet zo eenvoudig ontdekt te worden. Het resultaat is meestal verschrikkelijk slecht, maar soms komst zo’n spam tekstje door de controle-slagen en dan is het doel bereikt. Als 1 op de 14200 reacties doorkomt is dat al een winst voor de spamboer.

Dat kan ik natuurlijk ook, vandaar dus deze terug-pak post. Iedere keer is de tekst anders, zodat ze maar blijven spammen. Alle foute reacties verdwijnen toch gewoon, maar het zet misschien die nare spam bots wat harder aan het werk, en dat kost die spam boeren uiteindelijk toch weer een klein beetje meer geld. Als deze post de spam-boer een cent meer kost, dan ben ik al tevreden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *