De laatste Harry Potter

Harry Potter!Jawel, een week geleden liep ik in het holst van de ochtend naar de boeken winkel. Op zoek naar de nieuwe en laatste Harry Potter. Helaas was de boekwinkel dicht.

Ne enige tijd zoeken toch een winkel gevonden waar de de potter’s verkochten en gelijk gekocht natuurlijk. Het verhaal leest als een trein, en het is lastig om het boek naast je neer te leggen. Uiteraard was ik nieuwsgierig naar wie er allemaal dood zouden gaan (behalve natuurlijk de bad-guy). Een erg leuke finale in ieder geval!

4 reacties op “De laatste Harry Potter

  1. Heb je hem nu al uit ????? Jezus man, Bar had hem vorige week zondag al uit, en ik heb alleen nog maar de inleiding gelezen en voor de rest nog helemaal niets. Ik weet toch al dat Harry doodgaat.

  2. ik ben nu bij hoofdstuk 4……en nog steeds is die harry niet dood. wat een kloteboek !

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *