Makreel

Makreel!Stoere zeebonken die met weer en wind de verschrikkelijke ontberingen van de eindeloze oceaan trotseren. Het bikkelharde leven van steeds weer keihard afzien. In de striemende regen en tijdens storm je leven in de waagschaal leggen om een paar miezerige vissen te vangen. Op een schip dat stuurloos dobbert op de wilde oceaan bidden tot de machtige god van de wereldzee├źn om ooit weer voet op vaste wal te mogen zetten, wetende dat je achter gebleven familie leeft in vrees en angst.

Waarschijnlijk loopt het niet zo’n vaart, maar je weet natuurlijk nooit. Met familie en vrienden gaan we lekker zeevissen. Met rederij Trip vertrekken we morgen vroeg in de ochtend om een hele dag te gaan Makreel vissen op de Noordzee. De gevangen vis mag je direct meenemen, dus dat wordt binnenkort vis eten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *