Nieuwjaar!!!

12 druiven!Een spaanse traditie die ik dit jaar voor het eerst mee ga maken is het eten van 12 druiven, vlak voor de jaarwisseling. Iedere druif staat voor een maand vol voorspoed en geluk in 2007.

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat is typisch een tijd dat je even terugkijkt op het afgelopen jaar en inschat wat er in het nieuwe jaar te gebeuren staat. Eventueel met goede voornemens en vanalles meer.

Mijn afgelopen jaar was er een met redelijk wat avontuur. Ik heb (weer) mijn baan opgezegt en ben vertrokken naar spanje. Eerst drie maanden een beetje spaans leren en daarna werk zoeken. Werk heb ik gevonden, maar tot nu toe moet ik nog steeds beginnen, en is het allemaal wat vaag geregeld. Nou ja, voor januari heb ik goede hoop.

Sportief is de klad er een beetje ingeraakt. Ik ben gestopt met hardlopen, en in tegenstelling tot in Leiden, waar ik 4 fietsen had, heb ik nu geen enkele fiets meer. Alleen iedere week zwemmen lukt nog net.

Volgend jaar is uiteraard een verassing, maar toch weet ik al het een en ander. 2 Januari verhuis ik van Alcorcon naar het hartje centrum van Madrid, en ga ik in ‘Luna’ wonen. Ik hoop het eerste halve jaar te werken voor een spaans bedrijfje, daarna ga ik samen met Ana naar Glasgow, om eens flink rond te kijken in schotland.

Iedereen bedankt voor alle leuke reacties het afgelopen jaar! Ik wens iedereen een ontzettend goed 2007 toe!

2 reacties op “Nieuwjaar!!!

 1. Hee berg, lekker eten van druiven. vooral als ze door Ana zelf gevoerd worden. Ging het werken trouwens maar net zoals hier. En luna, is dat meer in het centrum……dat betekent trouwens dat we weer naar madrid moeten komen om je nieuwe huisje in het nieuwe jaar te bewonderen. maar dat vinden we echt niet erg hoor :-)……..

  heel veel plezier met de jaarwisseling, hoop dat je al je vingertjes nog hebt in het nieuwe jaar…..

  Groetjes,
  rogier en barbara

  en de babelfish vertaling: haha

  Montaje de Hee, alimento agradable de uvas especialmente si Ana ellos mismos se conducen. Trabajará de hecho pero apenas tendrá gusto aquí. Y el luna, es admira que más medios en el centro…… que de hecho ese debemos venir a Madrid su maisonnette nuevo en el Año Nuevo solamente nosotros encontramos que mucho realmente no oyen: los muchos de -)…….. de placer con la vuelta del año, esperan que usted todavía le tenga ya los vingertjes en el Año Nuevo….. Groetjes, ma’s rogier y barbara

 2. Hoi Berg. We wensen jou en Ana een mooi 2007 toe! Het is zeker een afwisselend jaar geweest voor je. En straks dus naar Schotlan, een echte wereldreizeger onderhand. Het Spaans vuurwerk was mooi?

  Groeten,
  Hein

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *