Gelukkig nieuwjaar!

Happy 2006!Het nieuwe jaar gaat weer van start. De goeie voornemens van vorig jaar heb ik redelijk goed kunnen volbrengen en het nieuwe jaar ga ik weer met bijzonder veel zin in.

Voor het familiefeest (welke ik dit jaar helaas moet missen) konden we weer een overzicht schrijven van het afgelopen jaar… Leuk en handig om gelijk mijn deel online te plaatsen.

Het afgelopen jaar was een fantastisch jaar. Ik heb het jaar een groot deel als ambtenaar kunnen spenderen. Een leuke ervaring die ik zeker iedereen kan aanraden. Ik ben het jaar begonnen in Antwerpen en ben op bezoek geweest in Wengen, Praag, nog een keer Praag, Madrid, München en Milaan. Perfect. Verder zat het soms mee en zat het soms een beetje tegen. Ik ben afgelopen jaar 30 geworden, maar volgens sommige nog steeds niet volwassen. Ook ben ik nog steeds gezond, woon nog steeds in Leiden en ik mag graag iedere vrijdag borrelen in Den Haag.

Sportief gaat het ook voor de wind. Nog steeds wordt er wekelijks hardgelopen, met af en toe een officiële wedstrijd. Het zwemmen schiet er een beetje bij in, maar dat compenseer ik door iedere ochtend naar het station te fietsen en iedere middag weer terug. Ook in het nieuwe jaar hoop ik weer veel korte verhaaltjes op dit blog te zetten. Misschien leer ik nog een woordje spaans en ik hoop nog wat nieuws van de wereld te zien.

Iedereen bedankt voor alle leuke reacties het afgelopen jaar! Ik wens iedereen een bijzonder goed 2006 toe! Geniet ervan!

3 reacties op “Gelukkig nieuwjaar!

 1. Hoi Adrie,
  Hebben je ‘Nieuwjaarsrede’ gelezen en wensen jou ook een heeeeeel voorspoedig 2006 met veel geluk en leuke jobs! Jammer dat je niet op de Bergparty kunt zijn, maar ja, vakantie is ook heel belangrijk hoor! Ga je wintersporten??
  Succes ermee en pas goed op je fiets!!!
  Krijg ik nog tekst van je voor de Kroniek? Hoorden van moeder Nel dat het bij jou vandaan moest komen. Graag reactie.
  Groetjes
  Hans en Corry

 2. Leuk verhaaltje! Hoop dat je goede voornemens voor 2006 uit zullen komen. Gelukkig nieuwjaar en alle beste wensen voor 2006 namens mij en Pascale.

 3. Buena tarde A3,
  le deseo muchos de suerte y de buena salud en 2006 y que sus deseos pueden venir verdad.

  Con respeto,
  Gerard

  Ps. Usted puede traducir estas palabras españolas así que su vocabulare español está creciendo. ¡Buena suerte!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *