Goede voornemens

Champagne!Traditioneel moet je toch echt een paar goeie voornemens hebben voor het nieuwe jaar. Dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om het enorme plezier en geluk dat ik in 2004 beleeft heb te evenaren of te verbeteren in 2005. Waarschijnlijk leg ik de lat dan redelijk hoog, maar van het niet halen van een target heb ik toch weinig last, dus waarom niet. Mijn andere goeie voornemen is om het boek de kleine prins te lezen, om die dan daarna tot in den treuren te kunnen bespreken met mijn zusje Kathy, Diana & friends. Dat moet sowieso gaan lukken.

In ieder geval begint het jaar met een bruut feest in antwerpen! Hierdoor mis ik het even zo brute feest bij Ammer, alwaar voor een fortuin aan knalvuurwerk de lucht in gaat, maar dat maak ik wel weer goed tijdens blokarten of boarden :-p. Verder belooft het nieuwe jaar nog een bezoek van Zuzana en Fransisca (volgende week al), een bezoek aan Madrid waar Ana woont, een tochtje naar Chicago (wellicht) en misschien ook nog een weekje feesten in Tjechie.

Enige uitdaging die overblijft is dat ik het nieuwe jaar in duik als wederom werkeloos persoon, maar er is geen cel in lichaam die eraan twijfelt dat we daar gaan mouw aan kunnen passen.

Iedereen een eXtreem goed 2005 toegewenst!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *