Pffff

Zo, net de brute zon ontvlucht, en nu in de ge-airco-de ruimte even bijkomen. Het is hier echt ontzettend heet. Vanochtend in de zon liggen luisteren naar een of andere vage band, en gisteravond amper geslapen, dus ik viel net tijdens een brute kung-fu film met hiphop sounds bijna in slaap. Daarna naar buiten de snoeihete zon in, en toen wist ik al snel dat ik beschutting moest opzoeken.

Nu even bijkomen, en dan vanavond nog even een ander deel van Toronto bezoeken, waar ook feesten schijnen te zijn. Ben benieuwd of ik dan niet al slaap :-p

Morgenochtend ga ik naar mijn volgende bestemming… Ik weet nog niet precies welk stadje het nu weer is, want de kaart ligt elders, maar ik ga in ieder geval proberen terug in Amerika te komen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *