Beats, Breaks and Culture

Aaaarghhhh, het is onvoorstelbaar! Gister ging ik even een stukje wandelen door Toronto, want ik wilde het meer waar het aan ligt van dichtbij zien… Blijkt er een BRUUT ROELEREND feest te zijn. Blijkbaar omdat iets er al weer 30 jaar is alhier. Eerst een optreden van de Belgische (!) band Buscemi, dat echt zwaar roeleerde. Als die een keertje in Nederland spelen ga ik daar zeker heen! Hierna vette trommeltjes van Fertile Grounds, en daarna tot ver in de ochtend snoeiharde techno!

Gevolg is dat ik vandaag nog een dagje blijf, want ook vandaag is het weer feest!

Vanmiddag is een film, Hop-Fu, “A brilliant melding of kung-fu energy with two of the top hip hop DJ’s in the country” :-p, en daarna weer techno! Ik zeg Huuuuuhhhhhh!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *