Maken van gerucht

Maken van gerucht!
“het maken van gerucht is verboden”

ge-rucht (het ~, ~en)

  1. praatje dat in omloop is
  2. voortgebracht geluid, datgene wat de stilte verstoort

Wat betekent dit? Verboden toegang is duidelijk. Het lege grasveld op de achtergrond mag niet betreden worden. Maar wat is het maken van gerucht? Is het verboden om geruchten te verspreiden over het lege grasveld? Mag er helemaal geen geluid gemaakt worden? Wat zou het effect zijn van geluid op het lege grasveld? Wie kan het mij vertellen…

2 reacties op “Maken van gerucht

  1. Het vreemde is ook dat er staat dat er een eendenkooi is, maar dat die gewoon niet te bekennen valt! Misschien ontstaan zo de geruchten he? Oh jee het is toch niet verboden om het erover te hebben?? Ssssst…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *