Avontuur

Avontuur!‘Je gaat het weer doen’. Dit is een uitspraak van een collega nadat ik mijn plannen vertelde. En ik ga het inderdaad weer doen, weer een avontuur beleven. Ik heb al een tijdje het gevoel dat ik mijn leven graag een andere kant op wil laten lopen. Het klinkt misschien vreemd, maar ik wil meer, veel meer en ik geloof dat ik dit meer kan krijgen als ik een beetje meer risico neem in mijn leven.

Ongeveer twee jaar geleden was mijn eerste stap. Een gok. Ontslag en een avontuur beleven in het ‘wilde’ amerika. Dit is zo goed bevallen dat ik het nu weer wil, maar dan een ander avontuur. Drie maanden meeleven in een andere cultuur met nieuwe mensen, andere relaties, andere gewoontes, andere taal, heel veel anders en toch blijft heel veel hetzelfde.

Ik heb besloten om naar Madrid te gaan. Spaans leren is de officiële reden, Ana is een hele goede reden, maar er zijn veel meer redenen. Waarschijnlijk is het daar stervens heet. Zeer waarschijnlijk wordt het langer dan drie maanden. Ongetwijfeld ga ik iedereen missen. Waarschijnlijk veranderd er veel meer dan ik me kan voorstellen. Hoe dan ook, ik ga de gok weer wagen. Het wordt weer een avontuur waar ik volledig van ga genieten.

5 reacties op “Avontuur

 1. Als je maar heel veel plezier beleeft aan je avontuur, maar dat zal je vast wel lukken. Vergeet niet je adres even te e-mailen!

 2. Eindelijk gaat het dan gebeuren Oeboema! Ik ben blij voor je dat je lekker kunt gaan genieten van het vrije leven en wat avontuur… en veel wijn, sangria en mooie dames ;-)
  Ik hoop dat je via dit leuke weblog ons op de hoogte houd van je avontuurtjes is het Spaanse land. Veel plezier!!

 3. Een geweldige fijne tijd daar. Zijn er van overtuigd dat je zeker een (avontuurlijke) en prachtige tijd tegemoet gaat. Soms moet je in je leven weleens om een of andere reden een gok of een sprong in het diepe maken. Niks mis mee!

 4. Lekker hoor als je zo vrij in het leven kunt staan dat je de boel de boel laat. Ondanks dat mijn leventje (huisje, boompje, beestje, kindje(s)) is zoals ik het wil hebben blijft de hang naar avontuur bij mij ook kriebelen. Ik vul het voorlopig dan maar in middels vakanties en veel fantasie.

  Ik hoop dat je ons via dit weblog op de hoogte houdt van je bezigheden aldaar.

  Niet teveel met de metro gaan hè?
  Veel plezier toegewenst in dit mooie avontuur.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *